lopende band

Onze productieworkshop behandelt een gebied van 500 vierkante meters en heeft een totaal van 3 productielijnen. Dit omvat vormende machines, automatische snijmachines, het testen machines, en meer. Wij hebben ook ons eigen QC team om ervoor te zorgen dat elk product aan de normen alvorens wordt overhandigd aan klanten voldoet.

 

Onze workshop en machines:

Shenzhen Xiangqian Electric Co., Ltd fabriek productielijn 0

Shenzhen Xiangqian Electric Co., Ltd fabriek productielijn 1Shenzhen Xiangqian Electric Co., Ltd fabriek productielijn 2Shenzhen Xiangqian Electric Co., Ltd fabriek productielijn 3

 

 

 

 

 

 

OEM / ODM

Wij hebben meer dan 6 jaar OEM & ODM diensten, om het even welke ideeën van ontwerp, alstublieft ons zonder aarzeling contacteren:

1.Made verschillende grootte als uw vraag

2. Druk/laserembleem op apparaten.
3. Maak aangepast pakket, gebruikershandleiding.
4. Doe uw eigen karton van de ontwerpverpakking.
5. Andere OEM, ODM verzoeken.

R & D

De Elektronikaco. van Shenzhenbeite, Ltd werd opgericht in 2015 jaar dat in de provincie van Guangdong de plaats bepaalde van. Met hi-tech productietechnologie, die zich in de productie van waterdichte schakelaar, waterdichte stop, luchtstop, LEIDENE schakelaar, de waterdichte lijn van gelijkstroom, machtslijn, eindschakelaar, AV-kabels, autokabels specialiseren. Het gebruikt wijd etc. voor auto, licht, genoegen-boot, de industriemateriaal. Met meer dan 8 jaar ontwikkelings, is ons bedrijf één van de hoofdfabrikanten in China geworden. De ‚hoogste Kwaliteit, Klantenprioriteit, de Goede Dienst, verblijft Contract‘ is de verrichtingsrichtlijnen van ons bedrijf. Wij hebben de goede reputatie in deze lijn gewonnen. Onze producten zijn erkend door de meerderheid van gebruikers, die aan de sociale behoeften voldoen. Wij heten over de hele wereld warm de klanten van welkom om met ons samen te werken en een win-win doel te bereiken.

 

Shenzhen Xiangqian Electric Co., Ltd fabriek productielijn 0